Snövit bar Restaurant

Adress: Ringvägen 147, 116 61 Stockholm

Telefon: 08-640 54 44

Facebook

Snövit Bar & Restaurant - En Genuin Upplevelse i Stockholm

Välkommen till Snövit Bar & Restaurant, ett charmigt och inbjudande matställe beläget i hjärtat av Stockholm. Hos oss möts tradition och modernitet i en harmonisk symbios, vilket skapar en unik matupplevelse som tillfredsställer alla dina sinnen.


En Atmosfär av Värme och Gemenskap

Snövit Bar & Restaurant är känt för sin mysiga och avslappnade atmosfär, perfekt för både vardagsmiddagar och speciella tillfällen. Vårt vänliga och engagerade team ser till att du alltid känner dig som hemma, oavsett om du är här för en snabb lunch eller en lång kvällsmiddag med nära och kära.


Menyn

Vår meny är en hyllning till det svenska köket, med en twist av internationella influenser. Vi erbjuder allt från klassiska rätter som köttbullar med potatismos och lingonsylt, till innovativa skapelser som kombinerar lokala råvaror med globala smaker. Varje rätt är omsorgsfullt tillagad med färska och säsongsbetonade ingredienser, vilket garanterar en smakupplevelse utöver det vanliga.


Dryckesutbud

I vår välfyllda bar hittar du ett noggrant utvalt sortiment av drycker som kompletterar vår matmeny perfekt. Vi erbjuder ett brett urval av lokala och internationella viner, öl och cocktails. Vår kunniga personal hjälper dig gärna att hitta den perfekta drycken som passar just din smak och din måltid.


Event och Specialkvällar

På Snövit Bar & Restaurant arrangerar vi regelbundet temakvällar, livemusik och andra spännande evenemang. Håll utkik på vår hemsida och sociala medier för att inte missa några av våra kommande aktiviteter. Oavsett om det är en jazzkväll eller en speciell vinprovning, så ser vi till att varje event blir en minnesvärd upplevelse.