Simple Cafe

Simple Café: En Smakfull Resa Mot Hälsa och Glädje

Kärlek, passion och glädje är ingredienserna som driver Simple Café framåt. För grundaren Toni Dimov är detta inte bara ett café – det är en manifestation av kärlek till familjen, passion för matens kraft och glädjen över att skapa minnesvärda smakupplevelser.

Ett Enkelt Val för Hälsa och Njutning

Varje dag står vi inför val, och på Simple Café gör de det enkelt för dig. Med en meny som balanserar hälsosamhet och god smak erbjuds du en palett av alternativ som ger energi och välbefinnande. Från hjärtat av köket till din tallrik strävar de efter att erbjuda enkelhet i smak och komplexitet i näringsinnehåll. Och ja, deras Ok silviakaka är en frestelse du inte kommer ångra att du föll för.


Mat som Förändrar Livet

Bakom varje rätt på Simple Café finns en tanke och en historia. För Toni Dimov startade denna resa i en kamp mot cancer. Efter att ha övervunnit sjukdomen blev mat och hälsa hans passion. Att dela med sig av kunskapen och glädjen kring att må bra blev drivkraften bakom Simple Café.


Toni's personliga resa från en tuff återhämtning till att slå cancer och omfamna en hälsosam livsstil är inget mindre än inspirerande. Hans önskan är att påverka människor att göra aktiva val när det gäller mat och livsstil.


Från Triathlon till Triumf: Toni Dimov 2.0

Simple Café är inte bara en plats för god mat utan ett vittnesmål om förändring och triumf. Toni Dimov, nu i sin version 2.0, delar med sig av inte bara en meny utan också en livsfilosofi. Genom att göra medvetna val i livet kan man inte bara övervinna hinder utan också blomstra och växa.


Så, när du besöker Simple Café, njut inte bara av de fantastiska pizzorna och salladerna, utan låt dig inspireras av berättelsen bakom varje rätt. Det är en resa mot hälsa och glädje, där varje tugga är en påminnelse om kraften i att göra aktiva och medvetna val för ens eget välbefinnande.


Kontaktinformation:

Telefon: 033 10 11 12

E-post: info@simplecafe.se

Adress: Bäckeskogsgatan 1, 504 68 Borås

Följ dem även på Instagram för en närmare titt på deras läckra kreationer och hälsotips. En smakfull resa väntar på Simple Café – välkommen att vara en del av den!

En Hjärtlig Tack för Fantastisk Mat och Genuin Service

Till Simple Café,

Vi vill rikta ett varmt och hjärtligt tack för den enastående upplevelsen vi hade hos er. Maten var inte bara läcker utan också en sann fest för smaklökarna. Varje tugga var som en dans av smaker som förtrollade våra sinnen.


Men det var inte bara maten som gjorde vår upplevelse minnesvärd. Er service var lika genuin som ert engagemang för att skapa en hälsosam och njutbar matmiljö. Personalen strålade av vänlighet och uppmärksamhet, vilket gjorde vår stund hos er ännu mer speciell.


Det är sällan man stöter på platser där både mat och service når en sådan hög nivå av kvalitet och äkthet. Ni har verkligen skapat något unikt och vi är tacksamma att ha fått vara en del av det.


Återigen, ett stort tack för den fina maten och den genuina servicen. Ni har definitivt vunnit våra hjärtan, och vi ser fram emot att återvända för att njuta av era läckerheter igen.


Med vänliga hälsningar, Simon fotografen och Glenn.