Istanbull Grill

En Kulinarisk Resa för Dina Sinnen


Istanbul Grill: En Kulinarisk Resa för Dina Sinnen

Välkommen till Istanbul Grill, den mysiga restaurangen mitt i centrala Borås där du bjuds in till en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga. Vår passion för god mat och orientalisk gästfrihet skapar en atmosfär där alla sinnen får sitt. Oavsett om det är lunch med kollegorna, en avslappnad middag med familjen eller en romantisk date, är Istanbul Grill platsen där maten är i fokus och smakupplevelsen är i högsta klass.

Mangfaldig Meny och Grillkonst på Högsta Nivå

Vår meny är en resa genom det bästa av den turkiska matkulturen. Med vår egen kolgrill sätter vi en unik touch på klassiska kebabrätter och högrevsburgare. Kolgrillningen ger en autentisk och otroligt smakrik karaktär åt våra rätter. Oavsett om du föredrar kyckling, lamm eller nötfärs, kommer du att hitta något som tillfredsställer dina smaklökar. För den som önskar något annorlunda har vi ett brett utbud av turkiska pizzor – en smakresa i varje tugga.

Dagens Lunch – En Snabb Biljett till Turkisk Kulinarisk Njutning

Vardagar mellan 11.00 och 15.00 erbjuder vi en generös dagens lunch, komplett med sallad och dryck. Våra specialiteter som Adana, Urfa, Beyti Kebab och mycket mer kommer säkerligen att förgylla din arbetsdag.

En Miljö att Trivas i

Vår restaurang, belägen mitt i centrala Borås, välkomnar dig med öppna brasor och en traditionell turkisk atmosfär. Oavsett om du sitter inomhus eller njuter av de varma dagarna på vår uteservering, kommer du att uppleva en behaglig miljö där mat och gemenskap står i fokus. Vi är stolta över att vara en plats där alla, stora som små, känner sig välkomna. För de varma dagarna erbjuder vi även möjligheten att ta del av vårt läckra utbud via Foodora för en smidig hemleverans.

Kontakta Oss och Besök oss

Varmt välkommen till Istanbul Grill, där våra duktiga kockar skapar smakupplevelser som du sent kommer att glömma. För bokningar och frågor, ring oss på 033 - 10 00 98 eller skicka ett mail till restaurangistanbulgrill@gmail.com. Du hittar oss på Allégatan 64, 503 36 Borås, med öppettider som sträcker sig från 11.00 till 22.00 måndag till lördag och 11.00 till 21.00 på söndagar.

Följ oss gärna på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste erbjudanden och nyheter. Istanbul Grill – där varje måltid blir en resa genom turkisk gastronomi. Smaklig måltid! 🍽️✨