SJ

En Oväntad Resa: Mötet med Charbel, Hästfotografen Ida, och En Smakfull Tågresa från Borås till Stockholm

Hemresa från Borås: Kvartersmeny Guiden delar med sig av Minnesvärda resa

Vår resan från Borås till Stockholm blev en minnesvärd upplevelse som överträffade alla förväntningar, trots att tåget var försenat med hela 2 timmar. Det som först kunde ha varit en frustrerande situation förvandlades till vår livs bästa tågresa, och detta berodde främst på en fantastisk tågvärd vid namn Charbel.


Charbel svarade på alla våra frågor och visade sig vara en fantastisk människa. Trots förseningen gjorde han allt för att se till att passagerarna var bekväma och nöjda. Hans vänliga attityd och förmåga att hantera stress gjorde verkligen intryck på oss och skapade en positiv atmosfär ombord.


Under tågresan hade vi också förmånen att träffa en annan fantastisk person, Ida. Hon slog sig ner vid vårt bord och berättade entusiastiskt om sin passion för fotografi. Idag är hon hästfotograf men har ett nyväckt intresse för att lära sig fotografera mat.


Idas entusiasm och önskan att utvecklas inom fotografi var smittande, och vi delade gladeligen med oss av våra egna erfarenheter. Hon berättade om sitt arbete som hästfotograf och delade med sig av sina drömmar och ambitioner inom matfotografi.Idas intresse för att utforska matfotografi ger en frisk och kreativ inriktning på hennes konstnärliga resa. Vi ser fram emot att följa hennes utveckling. Upptäck hennes tidigare arbete som hästfotograf på Idas Fotografiska Portfolio för att få en inblick i hennes skicklighet och kreativitet. Vi ser med spänning fram emot att se hur hennes unika perspektiv kommer att berika världen av matfotografi.


Vi äger sidan https://www.guide2gothenburg.se och är glada över att kunna erbjuda en plattform för att upptäcka och dela lokala tips och sevärdheter i Göteborg. Med Idas passion för fotografi och hennes strävan att utvecklas inom matfotografi ser vi fram emot att möjligen inkludera hennes bidrag på vår sida.


Under resan bjöd SJ/Charbel generöst på kaffe, bulle och RAW-Bite, vilket verkligen höjde stämningen. Dessutom köpte vi deras räksallad, och den var verkligen god. Sammantaget var det en trevlig överraskning och en extra touch som gjorde resan ännu mer minnesvärd. Tack vare dessa oväntade möten och fina gesten från SJ/Charbel blev vår resa från Borås till Stockholm en oförglömlig och positiv upplevelse.