Östra Station Godis & Tobak

Östra Station Godis & Tobak
Adress: Valhallavägen 75, 114 28 Stockholm

Telefon: 08-612 60 10

Boka Östra Station Godis & Tobak catering

E-post guidetostockholm.se@gmail.com Tel: 08 400 20 620

Välkommen till Östra Station Godis & Tobak, din one-stop destination för alla dina smakbehov! Beläget vid Östra Station, är vi stolta över att erbjuda en mångsidig upplevelse som tillfredsställer alla dina cravings.


Steg in i vår butik och låt dig förföras av vårt breda utbud av godis från hela världen. Från klassiska favoriter till spännande nya smaker, vi har något för alla - oavsett om du är sugen på choklad, karameller, eller surt och salt. För de som föredrar något lite mer sofistikerat, erbjuder vi också ett noggrant kuraterat urval av premiumtobaksprodukter för att komplettera din njutning.


Men det är inte allt! Hos oss hittar du också en smakfull meny som erbjuder något för alla tillfällen. Vårt cateringalternativ är perfekt för fester, möten eller andra sammankomster där du vill imponera på dina gäster med läcker mat. Från smörgåsar till kebabsallader, vårt team är dedikerat att leverera högkvalitativa rätter som tillfredsställer även de mest kräsna gommen.


Och för de dagar då du är ute efter en snabb, men tillfredsställande måltid, ta en titt på vårt utbud av kebab och mackor. Vår kebab är saftig och smakrik, perfekt grillad till perfektion och serverad med färska grönsaker och såser som får dina smaklökar att sjunga.


Oavsett om du är ute efter något sött, något salt, eller något däremellan, har Östra Station Godis & Tobak allt du behöver för att stilla dina begär. Besök oss idag och upptäck varför vi är det självklara valet för alla dina smakäventyr!

Beställ catering från Östra Station Godis & Tobak


guidetostockholm.se@gmail.com 
Tel 08 400 20 620