Chihaya Sushi

Chihaya - Höj Sushinivån i Borås


Färskhet Utan Kompromiss:

På Chihaya håller vi en orubblig åtagande för sushikvalitet. Inga kompromisser görs när det gäller att välja leverantörer, och vi går den extra milen genom att personligen inspektera deras faciliteter och leveransmetoder. Med 20 års erfarenhet av skaldjur har våra konsumenter finslipat förmågan att skilja färskhet och textur, vilket säkerställer att endast de finaste ingredienserna hamnar i våra rätter.


Mästring av Tekniker för Perfekt Sushi:

Sushi kräver en symfoni av matlagningstekniker, och på Chihaya erkänner vi betydelsen av varje. Utöver noggrann urval av ingredienser är konsten att skära av yttersta vikt. Våra kockar, med sina skickliga skärmaskinstekniker, framhäver det bästa i varje ingrediens och respekterar dess unika tjocklek och textur. Denna precision är nyckeln till att låsa upp den färskhet som definierar vår sushi.


Skapad med Erfarenhet och Passion:

Att skapa den perfekta sushin kräver inte bara teknik utan års erfarenhet. Från att bemästra konsten att koka ris och blanda vinäger till att perfekt balansera soja och såser har vi ägnat oss åt kontinuerlig förbättring. Genom att omfamna Kaizens filosofi tror vi på ständig förbättring. Vår interaktion med dig, våra uppskattade kunder, är en integrerad del av vår resa. Dina recensioner och feedback driver vår framsteg och bidrar till vår framgång.


Passionerad Strävan efter Excellence:

Passion ligger i hjärtat av det vi gör. Våra kockar lägger ner hjärta och själ i varje rätt, vilket säkerställer att du kan känna kärleken och hängivenheten med varje tugga. Fiskens färg, skärmaskinens teknik, smaken av vinägerriset - varje nyans är ett vittnesmål om vårt åtagande. Vi bryter våra knivar dagligen, inte bara för precision utan som en symbol för vår hängivenhet att servera dig den bästa sushin. Kom och delta i konsten att göra sushi - en resa fylld av kärlek, respekt och en obeveklig strävan efter perfektion.


Besök Chihaya Sushi Idag:

Chihaya Sushi, beläget på Fabriksgatan 10, 50338 Borås, inbjuder dig att uppleva sushi som aldrig förr. Våra dörrar är öppna för lunch från kl. 11:30 till 14:30 och för middag från kl. 16:30 till 21:00, måndag till lördag. Kom och bli en del av vår passion och njut av Chihayas essens.


För online-beställningar och förfrågningar, kontakta oss på sushimotto@hotmail.com eller ring 033-133 456.