Lion bar

Lion Bar Borås: Ditt Vardagsrum för God Mat, Kall Öl och Bra Drinkar

Välkommen till Lion Bar, där vi erbjuder en atmosfär av goda smaker, avslappnad stämning och en känsla av gemenskap. Hos oss är varje dag som bäst, och vi strävar efter att skapa en plats där du kan koppla av med vänner och njuta av det bästa av livet.

God Mat för Alla Smaker

Vår meny är noggrant sammansatt för att tillgodose alla smakpreferenser. Tillagad med högkvalitativa råvaror från svenska grossister, erbjuder vi en kulinarisk upplevelse som tar hänsyn till såväl köttälskare som vegetarianer. Snabbt, enkelt och alltid gott!


Kall Öl – Det Perfekta Komplementet

En kall öl är ett utmärkt sätt att koppla av, och hos Lion Bar hittar du ett omfattande utbud från landets största bryggerier, lokala mikrobryggerier och även internationella favoriter. Vi strävar efter att ge dig det bästa inom ölvärlden för att förhöja din totala mat- och dryckesupplevelse.


Kärleksfullt Skapade Drinkar

Våra erfarna bartendrar är dedikerade till att skapa de perfekta drinkarna för dig. Med kunskap, erfarenhet och en dos kärlek använder de endast högkvalitativa spritsorter från välkända varumärken och samarbetar med världskända, seriösa leverantörer. Från klassiska favoriter till specialskapade kreationer – våra drinkar kommer att förgylla din kväll.