Östra Bageriet Catering

Östra Bageriet

Drottning Kristinasväg 1, 114 28 Stockholm (Östra stations vänthall)
Beställ catering från Östra Bageriet
guidetostockholm.se@gmail.com 
Tel 08 400 20 620

Östra Bageriet: Ditt Val för Catering med Personlig Touch

Vid planering av evenemang eller tillställningar är maten ofta ett centralt element för att skapa minnesvärda stunder. Östra Bageriet förstår vikten av att erbjuda inte bara läckra, utan även mångsidiga alternativ för att tillfredsställa olika smaker och behov. Vår cateringtjänst är skräddarsydd för att göra din nästa tillställning till en kulinarisk triumf.


Med vår catering kan du njuta av samma högkvalitativa och färska produkter som du är van vid från vårt bageri, levererade direkt till ditt evenemang. Vårt sortiment av läckra bakverk, smörgåsar, sallader och andra delikatesser är perfekt för allt från företagsevent till privata fester.


Vad som gör Östra Bageriets catering unikt är vår flexibilitet. Visst, du kan välja från vårt befintliga utbud som du ser på bilderna – alltid en säker hit bland dina gäster. Men vi uppmuntrar också våra kunder att uttrycka sina egna önskemål och smaker. Har du några specifika favoriter från vårt sortiment? Vill du ha något unikt skapat för din tillställning? Inga problem! Vårt team av erfarna kockar och konditorer är redo att skapa rätter som passar just dina behov och önskemål.


Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar när det gäller kvalitet, service och smak. Oavsett om det är en elegant cocktailmottagning, en företagslunch eller en avslappnad picknick i parken, kan du lita på Östra Bageriet för att leverera en cateringupplevelse som kommer att imponera på dina gäster.


Kontakta oss idag för att diskutera dina cateringbehov och låt oss skapa en minnesvärd och utsökt meny som kommer att sätta pricken över i:et på ditt nästa evenemang.

Beställ catering från Östra Bageriet


guidetostockholm.se@gmail.com 
Tel 08 400 20 620