Restaurang Granada

Välkommen till Restaurang Granada 

– din destination för de erkänt goda pizzorna i Borås! Belägen mitt i centrala Borås, är vår restaurang en mysig och personlig plats där vi skapar en källa för välsmakande måltider och en upplevelse av omsorgsfullt tillagad mat. Vi är stolta över att vara en a la carte-restaurang som värnar om kvaliteten på våra råvaror och erbjuder en personlig och trevlig service.

Mångsidig meny för alla smaker

Vår meny speglar vårt engagemang för att tillfredsställa varje smak. Oavsett om du är sugen på en klassisk pizza, en läcker lunch, eller en exklusiv a la carte-upplevelse, har vi något för alla. Våra pizzor är kända för sin fantastiska smak och krispighet, och vårt kök är dedikerat till att skapa rätter som övertygar dina smaklökar.

Öppettider som passar dig

Vi strävar efter att göra din måltid så tillgänglig som möjligt. Med öppettider från måndag till fredag, kl. 11:00-22:00 och lördag till söndag, kl. 12:00-22:00, finns vi här för att göra varje ögonblick speciellt. Välkommen in när som helst under veckan för en kulinarisk resa som du sent kommer att glömma!


Dagens lunch – En smakfull paus i vardagen

Vi förstår vikten av en god lunch för att förgylla din arbetsdag. Vår dagens lunch, serverad måndag till fredag mellan kl. 11:00-14:00, erbjuder en varierad meny till ett pris av 129:- inklusive salladsbuffé, dryck och kaffe. En perfekt paus för att ladda upp energi och njuta av våra kulinariska skapelser.


Kontakta oss

För att göra din upplevelse ännu bättre står vår vänliga personal redo att ta emot dig. Du kan nå oss på telefonnummer 033 - 41 03 81 eller besöka oss på Torggatan 8 i Borås. Alternativt kan du skicka ett e-postmeddelande till info@granada.se om du har några frågor eller vill göra en reservation.


Tack för att du väljer Restaurang Granada – där varje måltid är en fest för smaklökarna! Vi ser fram emot att välkomna dig till en gastronomisk upplevelse i hjärtat av Borås.

Vänliga hälsningar,

Restaurang Granada