Brödernas Göteborg


Brödernas Göteborg Centralstation 

Kvartersmenyguiden och Guide to Stockholm hade nyligen nöjet att fotografera några av de läckra burgarna från Brödernas, en populär burgarkedja grundad 2016 av bröderna Jonas och Joakim Wiklander. Med framgångsrika platser över hela Sverige i Stockholm, Nyköping, Örebro, Uppsala och Jönköping har Brödernas också utvidgat till Marbella, Spanien.

Brödernas är känt för sina läckra burgare tillverkade med högkvalitativa ingredienser, inklusive saftiga köttpuckar, färska grönsaker och smakfulla såser. Deras meny erbjuder ett utbud av burgare för att tillfredsställa alla smaker, från klassiska ostburgare till mer kreativa alternativ.

Månadens burgare december 2023

Kära Lia och Konrad,

Vi vill rikta ett stort och varmt tack till er för den otroliga servicen och de fantastiska burgarna på Brödernas Göteborg! Vår upplevelse på er restaurang var verkligen minnesvärd, och det är tack vare ert engagemang och professionalism.

Lia, din service var helt enastående. Din vänlighet och uppmärksamhet gjorde verkligen besöket extra speciellt. Tack för att du skapade en sådan välkomnande atmosfär och för att du tog hand om oss på ett sätt som överträffade våra förväntningar.