Qui Vietnamese Street Food

Qui Vietnamese Street Food: En Smakresa i Hjärtat av Borås

Kvartersmenyguiden hade nyligen en fantastisk upplevelse på Qui Vietnamese Street Food i Borås och ger dem ett imponerande betyg på hela 5 stjärnor. Det är inte svårt att förstå varför efter att ha upplevt den underbara maten och interagerat med den otroligt trevliga personalen. Qui Vietnamese Street Food har verkligen gjort ett starkt intryck och etablerat sig som ett förstahandsval i Borås.


Qui är stolta över att föra in den autentiska smaken av vietnamesisk mat till staden. Deras meny erbjuder en ny och unik smakupplevelse med en mångfald av rätter. Den traditionella vietnamesiska matlagningen är känd för sina färska ingredienser, minimala användning av mejeriprodukter och olja, olika texturer och fokus på örter och grönsaker. Balansen mellan färska örter, kött och noggrant utvalda kryddor skapar en delikat smakprofil, vilket gör den vietnamesiska maten till en av de hälsosammaste köken i världen.


Qui erbjuder en meny med färska och balanserade vietnamesiska rätter, tillagade enligt autentiska familjerecept. För de äventyrliga matälskarna är Qui den perfekta destinationen för högkvalitativ vietnamesisk street food. Menyn inkluderar läckerheter som Pho, Bun, Bao, Banh mi och färska rullar.


Restaurangen erbjuder olika tjänster för att passa olika behov. Du kan njuta av en trevlig middag på plats i den mysiga atmosfären eller välja att beställa för avhämtning genom telefon eller online-beställning. För den ultimata bekvämligheten kan du också få maten levererad direkt till din dörr genom deras samarbetspartners.


Om du vill kontakta Qui Vietnamese Street Food kan du ringa dem på 033 - 20 00 88 eller besöka dem på Hötorget 1, Borås, Sverige. Restaurangen har generösa öppettider från måndag till lördag och ser till att erbjuda kvalitativ service till sina kunder.


Qui Vietnamese Street Food i Borås är verkligen en plats som imponerar med sin utsökta mat och gästvänliga atmosfär. Det är inte konstigt att de har fått så högt betyg på Google. Det är definitivt värt ett besök för alla som uppskattar god mat och en minnesvärd matupplevelse.

Tack Emmy!

Emmy förtjänar en särskild omnämnande för den enastående 5-stjärniga servicen hon erbjöd oss. Hennes dedikation och vänlighet gjorde verkligen vår upplevelse på Qui Vietnamese Street Food minnesvärd. Vi vill uttrycka vår tacksamhet för att Emmy inte bara gav oss enastående service, utan också för att hon vänligt lät oss ta med henne på bild.


Det var tydligt att Emmy inte bara är kunnig och professionell utan också engagerad i att göra varje besök speciellt. Vi uppskattar särskilt hennes uppmärksamhet på detaljer, särskilt när hon fyllde på våra take away-boxar. Det är dessa små extra insatser som verkligen gör skillnad och visar på en exceptionell kundservice.


Tack, Emmy, för att du gjorde vår tid på Qui Vietnamese Street Food så trevlig och minnesvärd. Din positiva attityd och dedikation till att ge oss en fantastisk upplevelse har verkligen satt Qui på kartan som en plats med inte bara läcker mat utan också enastående service. Vi ser fram emot att återvända och njuta av din gästfrihet igen.

Qui Vietnamese Street Food ligger vägg i vägg med en annan fantastisk restaurang vid namn Gujju.