Chutney Bar & Matsal

Chutney vegetarisk restaurang på Södermalm


FacebookInstagram

Meny på Svenska

Menu in English

Dryckes och snacks meny

Afterwork Erbjudande

Vi är glada att meddela att Chutney Restaurant nu erbjuder After Work mellan kl. 16:00 och 19:00! Efter en lång arbetsdag förtjänar du en paus. Koppla av och umgås med kollegor eller vänner i en avkopplande atmosfär med god mat och dryck.


För bara 165 kr, erbjuder vi en fantastisk After Work-meny. Välj mellan en uppfriskande Falcon ölflaska och en av våra härliga sallader – det finns något för alla smaker. Välj vår krämiga Avokadosallad, den traditionella Grekiska Salladen, eller varför inte vår populära Falafelsallad?


Släpp arbetsdagen bakom dig och njut av din kväll på Chutney. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår After Work! Kom ihåg att alltid dricka ansvarsfullt och ha roligt

Om Chutney

Chutney startades 1987 då utbudet för vegetarianer och andra som föredrar icke-animalisk kost var väldigt knappt bland Stockholms restauranger.

Varumärket har blivit ett välkänt begrepp och Chutneys popularitet ökar i takt med att fler och fler väljer bort djur som mat och miljömedvetenheten blir större bland stockholmarna.


Med inspiration från Mellanöstern och Asien är lokalen exotiskt utsmyckad samtidigt som recepten ofta hämtas från Indien, Persien, Thailand mm. Musiken ur högtalarna är hämtad från världens alla hörn; i regel avslappnande chill-out, reggae, jazz, indisk och musik från mellanöstern. I det andra rummet spelas ingen musik för de som vill ha tyst.


Här möts alla åldrar och karaktärer med en sak gemensam; alla älskar god och nyttig mat som inte hämtats från djurriket!


Välkommen att besöka vår vegetariska restaurang i Stockholm!

Välkommen till Chutney

En av Stockholms första renodlade vegetariska restauranger som serverar framtidens mat! Du kanske är vegetarian av etiska skäl, för miljöns skull, för att må bättre, eller så äter du vegetariskt bara för att det är så ljuvligt gott.


Chutney på Södermalm är en av Stockholms äldsta vegetariska restauranger och har funnits ända sedan 1987. 

Den exotiska inredningen, med inspiration från Mellanöstern och Asien, avspeglas på menyn som är full av rätter från det indiska, thailändska och persiska köket. Både vegetariska och veganska alternativ finns, och under sommarmånaderna är uteserveringen verkligen en oas.