ACAIMAZON på Södermlam

Välkommen till Acai Restaurang i Stockholm på Södermalm

Läs om restaurangen

Açaímazon Restaurang erbjuder en smakupplevelse med Açaí superbäret, känt för sina näringsrika fördelar. Vi erbjuder en varierad meny med Açaí-skålar, smoothies och andra hälsosamma rätter. Läs mer...

Hälsosamma Superbär

Açaí är rikt på fibrer, antioxidanter och näringsämnen som vitaminer, mineraler, aminosyror och essentiella oljor. Dess låga kaloriinnehåll gör det till en perfekt hälsosam val.

Hållbart Ursprung

Vi värnar om Amazonas regnskog och dess lokala samhällen genom att samarbeta med ekologiska producenter och använda hållbara odlingstekniker. Varje inköp hos oss bidrar till en bättre värld.

Address: 

Renstiernas gata 28, 116 31 Stockholm

Phone: 076-091 22 45

Reservations: thefork.se

InstagramFacebookYouTube

Smaka på vår Feijoada Traditional!

Feijoada är en klassisk brasiliansk rätt som ger en smakexplosion av svarta bönor, kött, bacon och korv, alla tillsammans i en smakfull gryta med lök. Den serveras med vitlöksdoftande ris, fräsch sallad, apelsinskivor och krispig farofa som kompletterar smakerna perfekt. Feijoada är en smakfull brasiliansk tradition som du inte vill missa. Välj mellan vår traditionella variant eller mini-Feijoada, och vi erbjuder också en vegansk alternativ för dem som föredrar det. Utforska smakerna av Brasilien med vår Feijoada-rätt.

Açaí Restaurangs Fantastiska Smörgås

Våra fantastiska smörgåsar är en smakrik upplevelse du inte vill missa. Serverade på mört bröd och fyllda med riven morot och sallad, samt toppade med läcker ost och krämig avokado majonnäs sås, är dessa smörgåsar både fräscha och saftiga. Perfekta för en smakfull och tillfredsställande måltid.


Menu_Acaimazon.pdf